Categoriën

Swiss Kubik Aluminium Silver

Swiss Kubik Aluminium Silver

  • € 695,00

Productcode

6901

Categorie

Watchwinders

Verkoper

Bensontrade.nl

Specificaties

Merk

Swiss kubik

Artikelcode

6901

Model

Silver

Levertijd

3

Levering

1 tot 3 werkdagen

Productomschrijving

hoogste kwaliteitsnormen.

De Swiss Kubik Aluminium Silver watchwinder is perfect voor elke horlogeliefhebber. Het Zwitserse merk Swiss Kubik staat bekend om het vervaardigen van opwinders van de hoogste kwaliteit. Deze watchwinder gemaakt van aluminium heeft een geborstelde afwerking waardoor deze er luxueus uitziet. De zilveren finish brengt het uiterlijk naar een hogere sfeer.

Deze watchwinder van Swiss Kubik is ontworpen voor het opwinden van één horloge. U kunt al uw horloges makkelijk opwinden die voorzien zijn van een automatisch uurwerk. De watchwinder is voorzien van een programmator om uw horloge de juiste kracht en toeren te geven. Ook is het toestel uitgerust met dubbele beveiligingssystemen en energiebesparing om het horloge te beschermen.

Met de Swiss Kubik Aluminium Silver watchwinder bent u verzekerd van stijl, kwaliteit en een lange levensduur. Verzeker uzelf van een opwinder van de hoogste kwaliteit zodat u in stijl uw horloge kan vervoeren en altijd ervan verzekerd bent dat het horloge opgewonden is. Geniet van uw watchwinder en met de tijd stijgt de waarde van deze Swiss Kubik watchwinder.