Categoriën

Swiss Kubik 8 W Leather Black SK08.CV003 Plexi

Swiss Kubik 8 W Leather Black SK08.CV003 Plexi

  • € 5.150,00

Productcode

8460

Categorie

Watchwinders

Verkoper

Bensontrade.nl

Specificaties

Merk

Swiss kubik

Artikelcode

8460

Model

Leather Black SK08.CV003 Plexi

Levertijd

3

Levering

1 tot 3 werkdagen

Productomschrijving

ermen.

De Swiss Kubik 8 W Leather Black SK08.CV003 Plexi watchwinder is een perfect exemplaar voor een serieuze horlogeliefhebber. Het kwaliteitsproduct van Swiss Kubik is gemaakt in Geneve, waardoor je verzekert bent van perfecte prestaties en betrouwbare resultaten. De watchwinder is bedoeld voor 8 horloges zodat je meerdere stukken in één apparaat kan bewaren.

De 8 W Leather Black SK08.CV003 Plexi watchwinder is gemaakt van zwart leder. Daarnaast is deze watchwinder voorzien van transparant acryl. Dit maakt de watchwinder een stijlvol apparaat, waar je blij van wordt. Het is ook mogelijk om de watchwinder aan te passen aan de klokken die je in het apparaat stopt. Je kunt dus precies instellen of je klokken op links of rechts kant ronddraaien.

Deze Swiss Kubik watchwinder is dus een must-have voor horlogeliefhebbers. Het apparaat biedt topkwaliteit en prestaties die je van een buitengewoon product mag verwachten. In combinatie met het stijlvolle ontwerp is de Swiss Kubik 8 W Leather Black SK08.CV003 Plexi een statement in elke kamer.