Categoriën

RDI Prestige K10-7

RDI Prestige K10-7

  • € 2.999,00

Productcode

7800

Categorie

Watchwinders

Verkoper

Bensontrade.nl

Specificaties

Merk

RDI

Artikelcode

7800

Model

K10-7

Levertijd

6

Levering

4 tot 6 werkdagen

Productomschrijving

iddels infrarode afstandbediening bedienbaar.

De RDI Prestige K10-7 watchwinder biedt een combinatie van luxe en modern ontwerp dat met de hand is vervaardigd van de mooiste materialen. Om zekerheid te bieden over hun productiekwaliteit, worden de watchwinders met zorg gefabriceerd door vakkundige technici in Zwitserland. Deze watchwinder heeft 16 programma's die bijdragen aan het optimaal opwinden van automatische horloges. Deze ultra stille RDI watchwinder is bedienbaar middels een infrarode afstandsbediening waardoor hij overal voor gebruikt kan worden.

Naast de ingebouwde functies biedt de RDI Prestige K10-7 watchwinder vele extra voordelen. Zo is het systeem volledig instelbaar en kan het worden aangepast aan verschillende types horloges. Het heeft een ingebouwde klok en timer, zodat u weet wanneer het horloge vol is opgewonden. Daarnaast heeft het een ingebouwde batterij dat maximaal 6 maanden meegaat. Kortom, de RDI Prestige K10-7 watchwinder is een must voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van luxe en technologie.

Het is een kwestie van eenvoudig opzetten en vervolgens genieten van en plezier uit deze RDI Prestige K10-7 watchwinder. Bestel deze kwaliteit vandaag nog en voeg een luxueuze accessoire aan uw garderobe toe. Geniet van hoogwaardige kwaliteit en technologie die u asistentie biedt met het opwinden van uw automatische horloges. Of u nu een horloge verzamelaar bent of het cadeau doet aan een geliefde, de RDI Prestige K10-7 watchwinder is de perfecte flexibele optie als het gaat om het behoud van uw horloge.

Vergelijkbare producten