Categoriën

Swiss Kubik 8 W Leather Brown SK08.CV004

Swiss Kubik 8 W Leather Brown SK08.CV004

  • € 4.850,00

Productcode

8461

Categorie

Watchwinders

Verkoper

Bensontrade.nl

Specificaties

Merk

Swiss kubik

Artikelcode

8461

Model

Leather Brown SK08.CV004

Levertijd

3

Levering

1 tot 3 werkdagen

Productomschrijving

ermen, technologische ontwikkelingen aanwezig zijn zonder de visuele look van deze watchwinder aan te tasten.

De Swiss Kubik 8 W Leather Brown SK08.CV004 is perfect voor elke horlogeliefhebber. Deze luxe watchwinder geeft een optimaal beschermingsniveau voor acht horloges. Het ontwerp is gemaakt door gekwalificeerde technici en slaat perfect aan bij het oog van de consument. Het model volgt de meest up-to-date technologische ontwikkelingen om te zorgen voor een absolute prestatie. De watchwinder is vervaardigd van lederen materialen waardoor het urenlang hoge prestaties biedt.

De Swiss Kunik 8 W Leather Brown SK08.CV004 brengt een ultramoderne toon naar je horlogecollectie. Het ontwerp is slank en laat alle technologie aan boord onzichtbaar. Het is eenvoudig te gebruiken, slank, en heeft verschillende mogelijkheden voor de verschillende horloges. Het biedt rondingen en verfijning om het uiterlijk van je collectie te verbeteren. Het model is eenvoudig te bedienen en fijn afgewerkt voor meer luxe.

Het Zwitserse merk Swiss Kubik produceert watchwinders niet alleen met de meest geavanceerde technologie, maar met een visueel verleidelijk uiterlijk. De Swiss Kunik 8 W Leather Brown SK08.CV004 heeft een karakteristieke look dat slank en modern is en technologisch geleidelijk. Het biedt een volwaardige prestatie door dat het gemaakt is van luxe lederen materialen. Dit model is een must voor de echte horlogeliefhebber.

Vergelijkbare producten