Categoriën

Benson Swiss Series Triple 3.20 Red Leather

Benson Swiss Series Triple 3.20 Red Leather

  • € 2.049,00

Productcode

8903

Categorie

Watchwinders

Verkoper

Bensontrade.nl

Specificaties

Merk

Benson

Artikelcode

8903

Model

3.20 Red Leather

Levertijd

3

Levering

1 tot 3 werkdagen

Productomschrijving

 is uitgevoerd in een royale rode leren kleur en heeft voor het winden van 3 horloges tegelijk plaats op een klassiek vierkant tafelmodel.

Deze luxe Benson Swiss Series Triple 3.20 Watchwinder is gekenmerkt door superieure Zwitserse techniek, geassembleerd in Nederland. Met de Swiss made motoren kun je deze volledig afgesloten watchwinder gemakkelijk instellen op vooraf ingestelde programma’s. Deze diep rode leren kleur pas perfect bij de verschillende horloges en straalt kwaliteit uit.

Het compacte tafelmodel biedt ruimte aan 3 horloges en alle gebruikte materialen zijn van uitstekende kwaliteit. Door het gebruik van deze motoren hoef je je geen zorgen te maken over het geluidsniveau dat zo laag is dat het in ieder interieur past. Bovendien biedt deze watchwinder bescherming tegen trillingen, statische en magnetische omstandigheden.

Van het Zwitserse topdesign tot het Nederlandse assembleren: met de Benson Swiss Series Triple 3.20 red leather watchwinder heb je gegarandeerd een product van wereldklasse.