Categoriën

Iron Annie Jubilaumsmodell 5902-2

Iron Annie Jubilaumsmodell 5902-2

  • € 1.499,00

Productcode

8605

Categorie

Horloges

Verkoper

Bensontrade.nl

Specificaties

Merk

Iron Annie

Artikelcode

8605

Model

5902-2

Levertijd

6

Levering

4 tot 6 werkdagen

Productomschrijving

Iron Annie Jubilaumsmodell 5902-2 is een stijlvol, klassiek horloge dat speciaal uitgebracht is vanwege het 30-jarig jubileum van de horlogeproducent. Deze mechanisch uurwerk ontworpen horloge is stijlvol, tijdloos en modern. Het beschikt over een edelstalen, geanodiseerd 38 mm kast met kwarts glas dat noodzakelijk is om de chronograaf tegemoet te komen.

Voorzien van een zwarte tweedelige belijning met strepenmarkering in de minuten en indexmarkeringen in de uren. De wijzerplaat van het horloge komt in een opvallend blauw met een helder witte opdruk voor een mooi contrast. Bovendien is de wijzerplaat voorzien van een datumaanduiding.

De Iron Annie Jubilaumsmodell 5902-2 heeft een waterbestendigheid tot 50 meter met een verzilverde stalen band die in de kleur zilver is afgewerkt. Dit horloge is afgewerkt in een mooie, klassieke metalen doos voor extra stijl. Deze horlogecollectie is perfect voor iedereen die op zoek is naar een klassiek en tijdloos horloge dat perfect past bij elke outfit.

Vergelijkbare producten