Categoriën

Schaumburg Perpetual Moon Two

Schaumburg Perpetual Moon Two

  • € 4.150,00

Productcode

7544

Categorie

Horloges

Verkoper

Bensontrade.nl

Specificaties

Merk

Schaumburg

Artikelcode

7544

Model

Two

Levertijd

6

Levering

4 tot 6 werkdagen

Productomschrijving

De Schaumburg Perpetual Moon Two horloge kenmerkt zich door technische perfectie gecombineerd met een prachtige stijl en eenvoud. Deze horloge is met de hand vervaardigd, waardoor de focus ligt op het creëren van een horloge met een uitstekende kwaliteit. De maanfase is een bijzondere technologische prestatie en is als technisch hoogstandje te beschouwen. Het bijzondere aan het horloge is dat de maanfase op elk gewenst moment accuraat wordt weergegeven. De details zoals de specifieke sublieme afwerking komen prachtig daardoor naar voren.

De Schaumburg Perpetual Moon Two horloge is voorzien van een robuust kast met Zwitserse mechanische uurwerktechnologie. Dit zorgt voor een precieze tijdmeting die nooit verandert. Daarnaast heeft het horloge een waterbestendigheid tot 3 ATM, waardoor het bestand is tegen lichte regen en maakt het dus perfect te dragen onder alle weersomstandigheden.

Het kunstwerk op het pols is beschikbaar in verschillende afwerkingen. Of het nu gaat om een eenvoudige leren, stoffen of metalen band, er zijn veel keuzemogelijkheden om de perfecte Schaumburg Perpetual Moon Two te vinden die aan alle persoonlijke stijlvoorkeuren voldoet.

Vergelijkbare producten