Categoriën

HAVO profiel Natuur en Gezondheid

HAVO profiel Natuur en Gezondheid

  • € 2.412,00

Productcode

HAVPNAGZ

Categorie

VMBO/HAVO/VWO

Verkoper

NHA Thuisstudies (NL)

Specificaties

Opleidingsniveau

HAVO

Merk

NHA opleidingen

Artikelcode

HAVPNAGZ

Duur van opleiding

27 maanden

Productomschrijving

eert namelijk lekker thuis wanneer je dat wilt.

Het HAVO profiel Natuur en Gezondheid leert je alles wat je moet weten om een goede gezondheid te behouden. Je krijgt de kennis en kunde over hoe je een gezonde levensstijl kunt krijgen, zowel lichamelijk als mentaal. Naast het leerplan van NHA, dat je online kunt volgen, krijg je ook een eigen leraren op afstand die je helpen met al je vragen. Zo leer je op een praktische en intensieve manier.

Het HAVO profiel Natuur en Gezondheid bestaat uit verschillende leerzame lessen zoals antropologie, fysiologie, psychologie, biologie, chemie en nog veel meer vakken die je beter leert kennen. Met betrekking tot het examen kun je alles wat je hebt geleerd oproepen en toepassen. Daarnaast ontvang je op basis van je vooruitgang een officieel NHA certificaat waarmee je kunt aantonen dat je dit profiel hebt gehaald. Zo heb je een waardevolle diploma als toonbeeld in je CV.

Met het HAVO profiel Natuur en Gezondheid krijg je een unieke kans om de kennis en vaardigheden te vergaren die je nodig hebt om een gezond leven te leiden. Je kunt op jouw eigen tempo aan het diploma werken, je krijgt erkende leerzame lessen en je krijgt een waardevol certificaat als bewijs dat je de kennis en vaardigheden hebt verworven. Kortom, een interessante manier om je HAVO diploma te behalen.

Vergelijkbare producten